Heart Opening Amanae Bodywork & Yin yoga

In tijden van stress, chaos of onzekerheid is het extra belangrijk om de verbinding met je hart - je ware compas - te behouden. Helaas schieten we als we stress of onzekerheid ervaren juist naar ons hoofd, in een verwoede poging om de controle te behouden. De subtiele signalen van ons lijf negerend. Maar als we dit te lang doen, dan zal ons lichaam wat harder aan de bel gaan trekken: je kaken voelen gespannen of je schouders gaan vastzitten. Of we raken mentaal of emotioneel opgebrand. De kunst is om in ons lijf te blijven, ongeacht de chaos om ons heen. Alleen zo kun je (op tijd) voelen wat je lichaam en geest nodig hebben om gezond en gelukkig te blijven.


Amanae Bodywork en Yin yoga gecombineerd

In deze toegankelijke lessen staat het openen van ons hart centraal. Als de energie van en naar ons hart vrijuit kan stromen, voelen we duidelijk wie we zijn en wat belangrijk is voor ons, zodat we betere keuzes voor onszelf kunnen maken - keuzes vanuit ons hart. 


We starten iedere les met shaken, ademen en arriveren in ons lichaam. Daarna gaan we zelf de energiepoorten in ons hartcentrum activeren, waarbij we gebruik maken van technieken die ik ook gebruik tijdens Amanae Lichaamswerk. De tweede helft van de les doen we Yin yoga, waarbij het openen van ons hart en het verbinden met ons lichaam centraal staat. 

 

Voor wie is deze les? 

Deze les is voor jou:

  • als je uit je hoofd en in je hart wilt komen
  • als je wilt voelen in plaats van steeds maar denken
  • als je het jezelf gunt om de behoefte aan controle los te laten, om diep in je lijf en in ontspanning te zakken, met alles wat zich daar op dat moment aandient


"Deze les haalt je uit je hoofd en brengt je weer in contact met je lichaam, je hart en je emoties. De mix van technieken die Gela aanbiedt helpt blokkades oplossen en zorgt ervoor dat vastgezette energie en emoties weer kunnen gaan stromen. Dit klinkt heel mooi op papier, maar dit is echt wat ik ervaren heb. Alsof alles wat ze aanbiedt erop gericht is om vrij te worden van ballast zodat je je na de les een stuk lichter voelt en veel meer in verbinding bent met jezelf en met je hart. De energie van Gela, liefdevol en vrolijk, haar echtheid en oprechte intentie in wat ze deelt maken het hele toegankelijke lessen. Ik vind het een fijne mix van bewegen, ademhalingsoefeningen en zachte ontspannende Yin yoga, waarbij het hart in alles centraal staat". 


Deelnemer Heart Opening Amanae Bodywork & Yin yoga, 2021