Zondag 22 november 2020: Heart Connection


Als 2020 ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat helemaal nίets zeker is. Alles verandert continu. Waar we een jaar geleden nog de illusie van zekerheid hadden, weten we nu zeker: morgen kan alles weer anders zijn. Het enige waar we wèl controle over hebben, is hoe we met al die onzekerheid omgaan: voelt het alsof je (bijna) kopje onder gaat in de storm op zee, of dobber je ontspannen mee op de golven? Reageer je op alles wat er via de media en gebeurtenissen in je omgeving op je af komt, of blijf je kalm en rustig ademhalen, stevig verankerd in je lichaam en verbonden met de kracht van je hart? Kies je voor angst en onzekerheid, of voor liefde?


Dat is waar deze workshop over gaat: we laten alles waar we geen directe controle over (hoeven te) hebben van ons afglijden en verbinden ons met de liefde in ons hart – het enige wat ons allemaal verbindt. We gebruiken hiervoor yin yoga, meditatie, mantra’s, ademhaling en Kundalini yoga.


Investering: € 30,00. Dit is incl. thee en een lichte snack

Wanneer? Zondag 22 november, van 10.00 uur tot 12.30 uur

Waar? Movonne, Tournooistraat 7, Tilburg

Aanmelden: via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoekje. Zodra de betaling is voltooid is je plaats in de workshop gereserveerd!