Zaterdag 16 april 2022: 1 day yogaretreat - Renew, Restore, Rebirth


Lente! 

De natuur start een nieuwe cyclus. Lente is het seizoen van ontwaken en ontkiemen, van vernieuwing en groei. En zoals de natuur om ons heen weer tot leven komt, begint ook in onszelf de transformatie naar een nieuwe fase. Alsof we ontwaken uit een diepe winterslaap. 


Tijdens deze miniretraite schudden we oude lagen en vermoeidheid van ons af. We zetten gestagneerde energie weer in beweging. We openen de vensters van ons hart en laten nieuwe levensenergie lichaam en geest binnenstromen. Zo geven we ons hele systeem van binnenuit een reset.


Op een prachtige plek in de natuur nodigen wij jou tijdens dit paasweekend uit voor een yoga retreat van 1 dag. Dompel jezelf onder in de energie van de lente. Ruim op, schud los, adem diep en ervaar hoe vrij en licht je je kunt voelen!


Samen met Femke Stoeldraijer (yogadocent) heb ik een bijzondere dag voor jou samengesteld, met een mix van onze favoriete technieken: zoals Hatha en Yin yoga, Kundalini mantra meditatie, Yoga Nidra en ademwerk. Natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke vega(n) lunch tussen de middag en voordat we met het middagprogramma starten heb je tijd voor jezelf. Bijvoorbeeld voor een fijne (stilte)wandeling in de natuur. 


Laat de chaos van de wereld even achter je en ervaar de ruimte in jezelf.


"Peace is always right here, you just have to create space for it" ~ Carol Tuttle


Investering: € 89,00. Dit is incl. lunch, hapjes en onbeperkt thee

Wanneer? Zaterdag 16 april, van 10.00 uur tot 17.00 uur

Waar? Landgoed Bleijendijk, Vught

Aanmelden: via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoekje. Zodra de betaling is voltooid is je plaats in de 1 day lenteretreat gereserveerd!