Amanae: the body remembers

Amanae is een krachtige vorm van emotioneel en energetisch lichaamswerk en combineert het uitoefenen van druk op bepaalde punten op het lichaam ('energiepoorten) met diepe ademhaling. Amanae herinnert je eraan dat jij je eigen genezer bent en je hart je enige echte guru is.


Amanae is geen passieve therapie, waarbij de behandelaar jou geneest en jij alleen maar hoeft te ontvangen. Je gaat zelf aan de slag: door je aandacht en ademhaling te richten op de energiepoort waar we op dat moment samen werken, verzacht je de weerstand die zich in dat deel van het lichaam ophoudt en maak je ruimte voor je levensenergie om weer te gaan stromen. Vaak kan dit voelen als een ontlading: emotioneel, maar ook lichamelijk, waarbij je merkt dat je je lichaam moet bewegen. Het kan ook zijn dat je tintelingen voelt, of dat warmte of kou door je lichaam stromen. Wat je ook voelt of niet voelt - Amanae werkt door tot diep in je celgeheugen. Je kunt het niet 'verkeerd' doen.  


Afspraak maken en tarieven

De Amanae-behandelingen geef ik in een fijne ruimte in Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Er is (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. 

Afspraken kunnen worden ingepland op donderdag en vrijdag. Avonden en weekend in overleg. 


Een losse sessie duurt in totaal 75 minuten kost € 85,00. Een sessie houdt in:

- 10 tot 15 minuten voorgeprekje

- 50 tot 55 minuten op de behandeltafel

- 10 minuten 'landen'/nagesprekje


Patronen en conditioneringen bouwen zich een leven lang (en vaak nog langer) op. Na een behandeling kun je vaak al meer vrijheid ervaren, maar voor een diep en langdurig effect zul je op reis moeten, terug naar jezelf, naar je essentie - om al die lagen van jezelf te ontrafelen. Amanae ondersteunt je op die reis. Kies je voor een pakket van 3 sessies van 75 minuten, dan betaal je € 229,50 (je ontvangt 10% korting per sessie. Het pakket is tot drie maanden na de eerste behandeling geldig).


Tariefswijziging per 1 september 2022

Per 1 september wijzigt het tarief. In de praktijk is gebleken dat een sessie zeker 1,5 duurt. Vanaf 1 september ga ik daarom uit van een behandeling (incl. voor- en nagesprek) van 1,5 uur. Een sessie kost dan € 95,00.


Indien je verhinderd bent, dan kun je de de afspraak kosteloos annuleren of verzetten, als jij mij hiervan uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stelt. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.   


"True power is living the realization that you are your own healer, hero and leader" - Yung Pueblo