Amanae: the body remembers

Amanae is een krachtige vorm van emotioneel en energetisch lichaamswerk en combineert het uitoefenen van druk op bepaalde punten op het lichaam ('energiepoorten) met diepe ademhaling. Amanae herinnert je eraan dat jij je eigen genezer bent en je hart je enige echte guru is.


Amanae is geen passieve therapie, waarbij de behandelaar jou geneest en jij alleen maar hoeft te ontvangen. Je gaat zelf aan de slag: door je aandacht en ademhaling te richten op de energiepoort waar we op dat moment samen werken, verzacht je de weerstand die zich in dat deel van het lichaam ophoudt en maak je ruimte voor je levensenergie om weer te gaan stromen. Vaak kan dit voelen als een ontlading: emotioneel, maar ook lichamelijk, waarbij je merkt dat je je lichaam moet bewegen. Het kan ook zijn dat je tintelingen voelt, of dat warmte of kou door je lichaam stromen. Wat je ook voelt of niet voelt - Amanae werkt door tot diep in je celgeheugen. Je kunt het niet 'verkeerd' doen.  


Afspraak maken en tarieven

De Amanae-behandelingen geef ik in een fijne ruimte in Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Er is (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. 


Afspraken kunnen worden ingepland op woensdag en donderdag. Avonden en weekend in overleg.


Een Amanae-behandeling duurt ongeveer 75 minuten. Als je voor de eerste keer een afspraak maakt, vindt eerst een telefonische intake plaats. Lees hier meer over Amanae Lichaamswerk.


- 1 losse sessie van 75 minuten: € 85,00 

- pakket van 3 sessies van 75 minuten per behandeling: € 229,50 (je ontvangt 10% korting per sessie. Het pakket is tot drie maanden na de eerste 

  behandeling geldig)


Indien je verhinderd bent, dan kun je de de afspraak kosteloos annuleren of verzetten, als jij mij hiervan uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stelt. Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht*.   


"True power is living the realization that you are your own healer, hero and leader" - Yung Pueblo


* Deze afspraak geldt tijdelijk niet, wanneer je klachten hebt die kunnen duiden op het Covid-19 virus. Bij klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging en koorts of andere symptomen van Covid-19 wil ik je vragen je afspraak af te zeggen. Vanzelfsprekend zal ik dit ook doen.