Amanae: the body remembers

Amanae is een krachtige vorm van emotioneel en energetisch lichaamswerk en combineert het uitoefenen van druk op bepaalde punten op het lichaam ('energiepoorten) met diepe ademhaling. Amanae herinnert je eraan dat jij je eigen genezer bent en je hart je enige echte guru is.


Amanae is geen passieve therapie, waarbij de behandelaar jou geneest en jij alleen maar hoeft te ontvangen. Je gaat zelf aan de slag: door je aandacht en ademhaling te richten op de energiepoort waar we op dat moment samen werken, verzacht je de weerstand die zich in dat deel van het lichaam ophoudt en maak je ruimte voor je levensenergie om weer te gaan stromen. Vaak kan dit voelen als een ontlading: emotioneel, maar ook lichamelijk, waarbij je merkt dat je je lichaam moet bewegen. Het kan ook zijn dat je tintelingen voelt, of dat warmte of kou door je lichaam stromen. Wat je ook voelt of niet voelt - Amanae werkt door tot diep in je celgeheugen. Je kunt het niet 'verkeerd' doen.  


Tarieven

De Amanae-behandelingen geef ik in een fijne ruimte in Tilburg, op loopafstand van het Centraal Station. Er is parkeergelegenheid voor de deur. 

Afspraken kunnen worden ingepland op vrijdag en op zaterdag (zaterdag alleen in de ochtend). 


Een sessie duurt in totaal 90 minuten en kost € 95,00. 


Patronen en conditioneringen bouwen zich een leven lang (en vaak nog langer) op. Na een behandeling kun je vaak al meer vrijheid ervaren, maar voor een diep en langdurig effect zul je op reis moeten, terug naar jezelf, naar je essentie - om al die lagen van jezelf af te pellen. Amanae ondersteunt je op die reis. Kies je voor een pakket van drie sessies van 90 minuten, dan ontvang je 10% korting en betaal je € 256,50 voor drie behandelingen. Dit pakket is tot drie maanden na de eerste behandeling geldig.


Betaling

De betaling vindt direct na afloop van de sessie plaats. Dit mag contant (graag gepast in dat geval) of via je telefoon door middel van een betaalverzoek.


Indien je verhinderd bent, dan kun je de de afspraak kosteloos annuleren of verzetten, als jij mij hiervan uiterlijk 24 uur van tevoren op de hoogte stelt. Afspraken die korter dan 48 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.   


"True power is living the realization that you are your own healer, hero and leader" - Yung Pueblo


Afspraak maken

Afspraak maken? Ik zie je bericht graag tegemoet.