Zaterdag 25 mei 2024: 1 day yogaretreat 


Dit retreat is vol!

Op 25 mei 2023 gaan we opnieuw naar 't Jagershuis op Landgoed Bleijendijk. Hier organiseerden Femke Stoeldraijer en ik al eerder onze dagretraites. 


Op deze prachtige plek nodigen wij jou weer uit voor een yogaretreat van 1 dag. Een dag om helemaal los te komen van je dagelijkse routine en to do-lijstjes. We gaan onze batterijen opladen, de ramen open zetten, het stof van ons afkloppen en we activeren onze levensenergie na die lange, donkere winter. Zo kunnen we alle nieuwe ideeën en projecten, die in de winter als zaadjes diep onder de grond hebben gelegen, tot bloei brengen. We bewegen met de natuur mee, van de yin-energie van de winter naar de meer uitbundige yang-energie van de lente en de zomer.


Hiervoor gebruiken we onder andere Kundalini yoga, Yin en Restorative yoga, meditatie, ademhaling, mantra en natuurlijk de prachtige natuur om ons heen.


Deze 1 day yogaretreat is een selfcare dag voor iedereen die tijd aan zichzelf wil besteden, om lekker te ontspannen, gezond en heerlijk te eten, te verbinden met leuke en gelijkgestemde mensen, of juist lekker een dagje de stilte in te gaan - jij bepaalt. Wat heb jij nodig om thuis te komen bij jezelf?


"Flowers don’t worry about how they’re going to bloom. They just open up and turn toward the light and that makes them beautiful" ~

Jim Carrey


(Re)Treat your Self!

Prijs: € 119,00. Dit is incl. lunch, hapjes en onbeperkt thee

Vroegboekkorting: € 99,00,als je je vóór 1 maart opgeeft en betaalt

Wanneer? Zondag 25 mei 2023, van 10.30 tot 17.00 uur

Waar? 't Jagershuis, Landgoed Bleijendijk, Vught

Aanmelden: via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoekje. Zodra de betaling is voltooid is je plaats in de 1 day lenteretreat gereserveerd!