Testimonials


"Gela's lessen zijn een avontuur. De vorm varieert steeds, maar ze hangen alle samen. Goed verzorgd, gestructureerd, duidelijk en voor iedereen te volgen. Maar bovenal zit Gela vol liefde, warmte en energie. Een prachtige hulp in het wakker maken van diezelfde liefde, creativiteit en wijsheid in jou".

Bram van den B. (deelnemer Kundalini yoga en -meditatielessen)

~~~

"Gela is an incredibly warm person. With her loving attention and authenticity she provides a safe space where I can give in to whatever wants to arise. I've already been in five Amanae sessions. Guided by her sharp intuition Gela easily attunes to what I need. It has been beautiful, rough, confronting, liberating and healing".

Bastiaan M. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Gela always knows exactly where I need the work and she asks exactly the right question at the right moment to help me release whatever I need to let go of. In our last session as she worked on my throat she asked me if there was a word I needed to say. I hadn't even realised I needed to say something, and I surprised myself with what I said, and it unlocked an old experience I had completely forgotten about. After that I was able to fully feel and process all the emotions that no-one was able to help me to deal with at the time. It was a really magical moment".

Susie C. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van de behandeling. Gela heeft een rustige en sensitieve manier van benaderen waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en het me beter lukte om me over te geven aan de behandeling. Vooral het openen van het hart deed op het moment zelf pijn, evenals mijn nek. In de dagen na de behandeling voelde ik echter zoveel meer ruimte op die plekken en voelde ik dat er spanning was opgelost. Doordat er meer ruimte was ontstaan, voelde ik ook meer rust in mijn hoofd en voelde ik me mentaal ook beter: ik stond steviger in mijn schoenen. Door met het lichaam te werken heb ik kunnen ervaren dat er ook meer rust in de geest ontstaat".

Esther van H. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Onlangs heb ik een Amanae-behandeling mogen ervaren van Gela....dat vond ik héél bijzonder! Er kwamen best wat emoties los en erna voelde ik de energie weer stromen in mijn lijf, heel fijn. Gela deed het op een liefdevolle en kundige manier en ik vond het intens en bevrijdend. Een mooie manier van lichaamswerk die me op plekken brengt waar ik met mijn denken niet bij kom en daarmee een welkome aanvulling in mijn proces van zelfontwikkeling".

Yvonne B. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Ik heb vannacht voor het eerst in maanden goed geslapen (...). Verder merk ik dat ik me veel lichter voel vandaag. Alsof ik na maanden in een donkere kamer weer een zonnestraal zie en voel!". 

Anoniem (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Ik gun iedereen een 'Amanae-ervaring'. Ook voor mij gold dat gebeurtenissen uit het verleden onbewust vast waren komen te zitten in mijn lichaam, met fysieke klachten tot gevolg. Na meerdere behandelingen bij de fysiotherapeut kwam Gela - bij wie ik ook Kundalini yogalessen volg - met het idee om Amanae bij mij toe te passen. Het was precies wat ik nodig had om mezelf te bevrijden van de spanning die ik ervaarde in voornamelijk mijn rug en schouders. Gela heeft een hele warme persoonlijkheid waardoor ik mij comfortabel voelde om alles wat er in mijn lichaam gebeurde tijdens de behandeling toe te laten. Gela voelde precies aan wat mijn lichaam nodig had en begeleidde mij met haar warme stem door het proces heen. Na de behandeling voelde ik meteen resultaat. Ik ben blij dat ik voor Amanae heb gekozen".

Marieke (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Spontaan
  Je bent een fijne aanwezigheid, goedlachs, humorvol en spontaan. Waardoor ik mij in de les snel op mijn gemak voel; 


Attent
  Je onthoudt goed wat mensen bezighoudt. Je bent attent. Dit merk ik aan je zorgvuldigheid en aandacht waarmee jij les geeft en je contacten onderhoudt;

 

Toegankelijk
  Jouw spontaniteit zorgt er bij mij voor dat je daarmee ook een toegankelijk persoon bent;


No nonsense
  Je bent en blijft down to earth, gewoon een mens!


Afspraak = afspraak. Spreekt voor zich!


Mooi. In alle opzichten een mooi mens. Het is fijn dat ik jou heb leren kennen.


SAT NAM!" 

Sjerlien van B. (deelneemster Kundalini yoga en -meditatielessen)Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren