Testimonials


"Lieve Gela, wat een mooie reis heb ik met jou door mijn lichaam mogen maken. Amanae is een fijne methode om tot de kern van het probleem te komen en jij voelt het goed aan hoe je hierbij kan sturen en ondersteunen. De sessies hebben mij erg geholpen om meer van mezelf te gaan houden en mijn hart te openen, zodat ik liefde kan ontvangen en geven - niet alleen liefde, maar ik kan ook beter voor mezelf opkomen zodat ik niet meer met alle winden meewaai en betere keuzes kan maken. Na elke sessie had je me weer het mooiste cadeau gegeven wat ik maar kon krijgen: weer een stukje verder naar geluk. Daar ben ik je dankbaar voor! Ik leer nog elke dag nieuwe dingen, maar deze opstap had ik wel nodig om verder te komen in mijn zelfontwikkeling".

Ineke (cliënt Amanae Transformational Bodywork)


"Gela's lessen zijn een avontuur. De vorm varieert steeds, maar ze hangen alle samen. Goed verzorgd, gestructureerd, duidelijk en voor iedereen te volgen. Maar bovenal zit Gela vol liefde, warmte en energie. Een prachtige hulp in het wakker maken van diezelfde liefde, creativiteit en wijsheid in jou".

Bram van den B. (deelnemer Kundalini yoga en -meditatielessen)

~~~

"Gela is an incredibly warm person. With her loving attention and authenticity she provides a safe space where I can give in to whatever wants to arise. I've already been in five Amanae sessions. Guided by her sharp intuition Gela easily attunes to what I need. It has been beautiful, rough, confronting, liberating and healing".

Bastiaan M. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Gela always knows exactly where I need the work and she asks exactly the right question at the right moment to help me release whatever I need to let go of. In our last session as she worked on my throat she asked me if there was a word I needed to say. I hadn't even realised I needed to say something, and I surprised myself with what I said, and it unlocked an old experience I had completely forgotten about. After that I was able to fully feel and process all the emotions that no-one was able to help me to deal with at the time. It was a really magical moment".

Susie C. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Vooraf wist ik niet goed wat ik kon verwachten van de behandeling. Gela heeft een rustige en sensitieve manier van benaderen waardoor ik me snel op mijn gemak voelde en het me beter lukte om me over te geven aan de behandeling. Vooral het openen van het hart deed op het moment zelf pijn, evenals mijn nek. In de dagen na de behandeling voelde ik echter zoveel meer ruimte op die plekken en voelde ik dat er spanning was opgelost. Doordat er meer ruimte was ontstaan, voelde ik ook meer rust in mijn hoofd en voelde ik me mentaal ook beter: ik stond steviger in mijn schoenen. Door met het lichaam te werken heb ik kunnen ervaren dat er ook meer rust in de geest ontstaat".

Esther van H. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Onlangs heb ik een Amanae-behandeling mogen ervaren van Gela....dat vond ik héél bijzonder! Er kwamen best wat emoties los en erna voelde ik de energie weer stromen in mijn lijf, heel fijn. Gela deed het op een liefdevolle en kundige manier en ik vond het intens en bevrijdend. Een mooie manier van lichaamswerk die me op plekken brengt waar ik met mijn denken niet bij kom en daarmee een welkome aanvulling in mijn proces van zelfontwikkeling".

Yvonne B. (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Ik heb vannacht voor het eerst in maanden goed geslapen (...). Verder merk ik dat ik me veel lichter voel vandaag. Alsof ik na maanden in een donkere kamer weer een zonnestraal zie en voel!". 

Anoniem (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Ik gun iedereen een 'Amanae-ervaring'. Ook voor mij gold dat gebeurtenissen uit het verleden onbewust vast waren komen te zitten in mijn lichaam, met fysieke klachten tot gevolg. Na meerdere behandelingen bij de fysiotherapeut kwam Gela - bij wie ik ook Kundalini yogalessen volg - met het idee om Amanae bij mij toe te passen. Het was precies wat ik nodig had om mezelf te bevrijden van de spanning die ik ervaarde in voornamelijk mijn rug en schouders. Gela heeft een hele warme persoonlijkheid waardoor ik mij comfortabel voelde om alles wat er in mijn lichaam gebeurde tijdens de behandeling toe te laten. Gela voelde precies aan wat mijn lichaam nodig had en begeleidde mij met haar warme stem door het proces heen. Na de behandeling voelde ik meteen resultaat. Ik ben blij dat ik voor Amanae heb gekozen".

Marieke (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Ik voel me weer thuis in mijn lichaam na de Amanae-behandeling van Gela. Voor de behandeling zat ik heel erg in mijn hoofd, in het verhaal. Tijdens de sessie ben ik echt gaan voelen en liet ik alles wat er naar boven kwam door mijn lichaam stromen. Daarna voelde ik me lichter. Er was meer ruimte.

Gela voelt heel intuïtief aan wat er nodig is en heeft haar hart open staan voor je".

Anoniem (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Lieve Gela, wat was het bijzonder, de Amanae-behandeling! Het was een helende ervaring. Via deze behandeling ontdekte ik de onrust die ik in mijn lichaam opgeslagen had. En je hebt me daarvan bevrijd. Dank je wel! Na de sessie had ik een gevoel van lichtheid en blijheid. Ik fietste naar huis met een grote glimlach op mijn gezicht, vol vrede. Namasté"

Mihaela (cliënt Amanae Transformational Bodywork)

~~~

"Dank je wel voor de fijne les. Ik ben de afgelopen tijd te vaak over mijn grenzen gegaan, maar tijdens deze Kundalini yogales kon ik eindelijk weer bij mezelf komen. Het was emotioneel, maar ook heel erg fijn om tranen te laten stromen. Dank dat je dit iedere week trouw voor ons organiseert! Een mooi cadeau, zo voelt het. Dank!"

M. (deelneemster online Kundalini yogalessen)

~~~

"We had the pleasure of having Gela teach the Yin yoga classes during our Summer Yoga Retreat the past two years. She managed in her own kind and loving way to make all costumers feel special and taken care of. When she teaches she manages to provide peace and an atmosphere of tranquility. She got very high ratings in our costumer reviews. We give her our best recommendations"

(Johannes Jind, Owner, Shanti Retreat ApS, Denmark)

~~~

"Deze les haalt je uit je hoofd en brengt je weer in contact met je lichaam, je hart en je emoties. De mix van technieken die Gela aanbiedt helpt blokkades oplossen en zorgt ervoor dat vastgezette energie en emoties weer kunnen gaan stromen. Dit klinkt heel mooi op papier, maar dit is echt wat ik ervaren heb. Alsof alles wat ze aanbiedt erop gericht is om vrij te worden van ballast zodat je je na de les een stuk lichter voelt en veel meer in verbinding bent met jezelf en met je hart. De energie van Gela, liefdevol en vrolijk, haar echtheid en oprechte intentie in wat ze deelt maken het hele toegankelijke lessen. Ik vind het een fijne mix van bewegen, ademhalingsoefeningen en zachte ontspannende Yin yoga, waarbij het hart in alles centraal staat".

(Ingrid, deelnemer Heart Opening Amanae Bodywork & Yin yoga, 2021)

~~~

"Spontaan
  Je bent een fijne aanwezigheid, goedlachs, humorvol en spontaan. Waardoor ik mij in de les snel op mijn gemak voel; 

Attent
  Je onthoudt goed wat mensen bezighoudt. Je bent attent. Dit merk ik aan je zorgvuldigheid en aandacht waarmee jij les geeft en je contacten onderhoudt;

 Toegankelijk
  Jouw spontaniteit zorgt er bij mij voor dat je daarmee ook een toegankelijk persoon bent;

No nonsense
  Je bent en blijft down to earth, gewoon een mens!

Afspraak = afspraak. Spreekt voor zich!

Mooi. In alle opzichten een mooi mens. Het is fijn dat ik jou heb leren kennen.

SAT NAM!" 

Sjerlien van B. (deelneemster Kundalini yoga en -meditatielessen)