Zondag 7 mei 2023: 1 day lente yogaretreat 


Op zondag 7 mei 2023 gaan we opnieuw naar Landgoed Bleijendijk. Hier organiseerden Femke Stoeldraijer en ik vorig jaar ook onze lenteretraite. Ditmaal zijn we te vinden in 't Jagershuis: een ruimere en lichtere zaal. Helemaal kloppend bij het licht en het ontwaken van de natuur in het lenteseizoen.


Op deze prachtige plek nodigen wij jou weer uit voor een yoga retreat van 1 dag. Een dag om helemaal los te komen van je dagelijkse routine en to do-lijstjes. We gaan onze batterijen opladen, de ramen open zetten, het stof van ons afkloppen en we activeren onze levensenergie na die lange, donkere winter. Zo kunnen we alle nieuwe ideeën en projecten, die in de winter als zaadjes diep onder de grond hebben gelegen, tot bloei brengen. We bewegen met de natuur mee, van de yin-energie van de winter naar de meer uitbundige yang-energie van de lente en de zomer.


Hiervoor gebruiken we onder andere Kundalini yoga, Yin yoga, meditatie en vooral veel verschillende ademhalingstechnieken, want: Breath is Life. Onze ademhaling zorgt ervoor dat vitale levensenergie iedere cel en ieder orgaan kan bereiken en helen. Er zijn talloze ademhalingstechnieken om bijvoorbeeld stress te verlagen, beter te slapen, je krachtiger en vitaler te voelen en je immuunsysteem te versterken.


Een gevleugelde uitspraak onder yogi’s en in de ademwereld is niet voor niets: ‘Change your breath, change your life’. Want wist je dat:

- zuurstof ons 90% van onze energie levert? Slechts 10% halen we uit voeding en water

- en dat we 70% van onze afvalstoffen uitscheiden via onze ademhaling?


De meeste mensen gebruiken slechts 60 tot 70% van hun longcapaciteit. Kun je nagaan hoeveel beter en energieker je je kunt voelen als je je longen volledig gebruikt! Daar gaan dus aandacht aan besteden op 7 mei. En natuurlijk heb je deze dag ook voldoende tijd voor jezelf om de prachtige ontluikende natuur in te gaan en verwennen wij je met een heerlijke lunch en lekkernijen. Want deze dag is helemaal voor jou: of je nu op wilt laden in een stress-volle periode in je leven, of wel toe bent aan een extra energie-boost – wij zorgen voor de balans en voor jou.


"Flowers don’t worry about how they’re going to bloom. They just open up and turn toward the light and that makes them beautiful" ~

Jim Carrey


(Re)Treat your Self!

Prijs: € 99,00. Dit is incl. lunch, hapjes en onbeperkt thee

Vroegboekkorting: € 89,00, als je je vóór 1 maart opgeeft en betaalt

Wanneer? Zondag 7 mei 2023, van 10.00 tot 17.00 uur 

Waar? 't Jagershuis, Landgoed Bleijendijk, Vught

Aanmelden: via e-mail of Whatsapp. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoekje. Zodra de betaling is voltooid is je plaats in de 1 day lenteretreat gereserveerd!